fbpx

Veelgestelde vragen

Gebruik

Ja, onbeperkt is onbeperkt.

Ja, zolang het niet in conflict is met ‘normaal gebruik’ mag alle muziek in elke AV-productie worden toegepast.

Wij staan het niet toe dat onze muziek wordt gebruikt in producties die racisme, geweld, haat, seksueel misbruik of andere vormen van obsceniteit bevatten.

Dit hangt van de productie af. Voor radio- en tv-producties moet een registratie plaatsvinden. Dit gebeurt middels een CUE Sheet. Klik hier voor meer informatie over de CUE Sheet en wanneer je deze wel of niet hoeft in te vullen.

Nee. Hoewel we het waarderen wanneer wij in jouw producties vermeld worden, is het niet verplicht.

Licentie

Nee. Een licentie is persoons of bedrijfsgebonden. Afhankelijk van je licentie is er bepaald hoeveel accounts je mag gebruiken. Het is uiteraard wel toegestaan om muziek te gebruiken in producties bedoeld voor je opdrachtgever(s). Zie hier de licenties die wij aanbieden. Indien meerdere B.V.’s of werkmaatschappijen van een organisatie gebruik willen maken van TRX Music, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Wanneer je een licentie afsluit ontvang je na het ondertekenen van de overeenkomst van ons een factuur. Zodra je je inlog ontvangen hebt mag je direct gebruik maken van TRX Music.

Om een licentie af te sluiten klik je hier. Tevens staat hier precies uitgelegd welke licentie het beste bij jouw gebruik past. Heb je hier nog vragen over of weet je niet welke het beste bij je past? Neem dan hier contact met ons op.

Ja. Wij hanteren een opzegtermijn van één kalendermaand.

Ja. Indien je je licentie wenst te downgraden is dit mogelijk. Let op, downgraden kan alleen op het moment wanneer de licentietermijn afloopt of verlengd moet worden.

Niks. Zolang jouw project gepubliceerd is ten tijde van een geldige licentie is er niks aan de hand. Het is niet toegestaan om producties aan te passen buiten de licentieperiode.

Ja. Deze is hier te  downloaden. Ook tref je hier onze algemene voorwaarden en Privacy overeenkomst.

Ja. Het zou goed kunnen dat je hierdoor wel je licentie moet upgraden, maar dit kan altijd.

Om misbruik te voorkomen vinden wij het belangrijk dat elk account handmatig geverifieerd wordt. Tijdens kantooruren zal de verificatie een stuk sneller plaatsvinden. Wil je na inschrijving direct toegang? Neem dan hier contact met ons op.

Product

Ja, alle muziek, inclusief alle versies zijn beschikbaar, zolang de licentie loopt.

Ons update ritme is als volgt:

1 keer per maand een nieuw TRX music album (10 tracks tracks per album)
1 keer per 4 maanden een nieuw Score TRX album (10 tracks per album)
1 keer per 4 maanden een nieuw Production TRX album (10 tracks per album)

Het update ritme van V. The Music Library hebben wij geen invloed op. V. The Production Library streeft naar 4 updates per jaar.

Rechten

Ja, je mag alle muziek volledig aanpassen.

Nee. Onze muziek is niet rechtenvrij. Wij zeggen altijd: Rechtenvrije muziek bestaat niet. Iemand beheert altijd de rechten, in dit geval TRX. Jij als producent “leent” de muziek om het in een productie toe te passen en hebt zo netjes alles geregeld en komt niet voor verrassingen te staan.

Dit is afhankelijk van welke licentie je hebt en waar je de muziek voor gaat gebruiken. Kijk hier voor een overzicht van onze pakketten.  

Alle muziek (met uitzondering van V. the production library) en de services die wij bieden, inclusief illustraties en albumhoezen zijn auteursrechtelijk beschermd en blijven onder alle omstandigheden eigendom van TRX Music B.V.

Nee, Je mag het aanpassen voor gebruik, maar het is niet toegestaan om het opnieuw uit te brengen.

Ja. De muziek mag ook gebruikt worden voor audioproducties, zoals radiocommercials, wachtmuziek, gesproken instructies, podcasts, etc. Bij twijfel mag je ons altijd een bericht sturen!

Back To Top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.